Искате да бъдете на върха на търсенето за Вашия продукт или услуга в Google?

Рекламата в Google с помощта на Google Ads има мигновено действие и достига до желаните от Вас клиенти в момента, в които имат нужда от вас.

Какво получавате:

  • Челна позиция в Google търсенето.
  • Бързи реализации.
  • Анализ на резулататите – преценка на инвестицията и възвращаемостта.
  • Ваучер за 135 лв за новооткрит акаунт.

Колко ще струва?

  • Плащате само при посещение по заявена ключова дума.
  • Вие определяте, колко пари ще инвестирате за реклама на ден и на месец.
  • Цената за създаване и управление на акаунт варира в зависимост от големината на рекламната кампания, броя ключови думи и изразходения рекламен бюджет.

    Напишете няколко от най-свързаните ключови думи за вашия бизнес
    и ние ще ви изпратим ориентировачни цени за клик и цена за създаване на рекламен профил за управление на кампанията.

    Монетизирайте своя сайт!

    Нашите стратегии на кампаниите са предназначени да отговорят на нуждите на клиентите ни, съобразени със представянето им на пазара. Ние предлагаме актуална, Плащане на клик (PPC) услуга, които включват: Платени реклами в мрежата за търсене на Google – Google Ads, видео реклама, дисплейни реклами, PPC Ремаркетинг и реклами в социалните мрежи .

    Ние помагаме на нашите клиенти да постигнат своите бизнес цели. Следим акаунтите на нашите клиенти, чрез мониторинг на дневните бюджети и цената на клик с цел постигане на максимална възвращаемост на инвестициите.

    Изграждането на уеб сайта от дадено демо и запълване на 7 страници с подготвени текстове и снимки на нас ще ни отнеме 1 ден работа в общия случай.

    Нашите добри резултати се дължат на сложния и адекватен подход, който включва подробен анализ на бизнеса на нашите клиенти и използването на pay per click реклама (заплащане според броя на кликванията), както и преглед на възможностите при който се използва списък с приоритетните дейности.

    Как се случва?

    Превърнете потенциалните си клиенти в реални такива. Екипът ни ще Ви помогне да достигнете до хора, който са заитересувани от продуктите или услугите ви, като разработим стратегия показваща вашето предложение на максимален брой търсещи в Google

    Пишете ни във формата за контакт и ще получите подробен план за действие със съответната цена за управление на кампанията, спрямо бюджета, който Вие сте определили.

      Напишете няколко от най-свързаните ключови думи за вашия бизнес
      и ние ще ви изпратим ориентировачни цени за клик и цена за създаване на рекламен профил за управление на кампанията.